Om oss

Forbrukslånkalkulator.com har som mål å gi nøytral og riktig informasjon om privatøkonomi. Vi utviklet den første kalkulatoren for norske forbrukslån som tok hensyn til kredittvurdering av lånsøkere. På nettstedet finner du også artikler om personlig økonomi og trender i forbrukskreditt.

Hvorfor vår kalkulator?

Vi er en gratis og uavhengig nettjeneste med forbrukeren i tankene. Vår kalkulator skiller seg ut ved at den også gjør det mulig å sammenligne tilbud ut fra en individuell vurdering. Med vår “Donald Duck og Onkel Skrue” skala, lar vi deg sjekke konsekvensene av ulike kredittvurderinger.

Vi fokuserer kun på sammenligning av renter i én nisje, og kan derfor fokusere på å ha oppdaterte priser og følge trendene i markedet.

Hvordan tjener nettstedet penger?

Vi formidler potensielle kunder til en del av finansagentene og bankene du finner i kalkulatoren. Vi gir mulighet til å besøke nettsiden til tilbyderne i kalkulatoren i vår link. Hvis du får innvilget et lån kan vi få en provisjon (se mer: Hvordan nettstedet er finansiert). Dette leder naturlig nok til et spørsmål…..

Er kalkulatoren uavhengig?

Hvilke tilbydere som betaler provisjon, og hvilken provisjon som betales påvirker ikke resultatene i kalkulatoren. I mange rangeringer og anmeldelser av forbrukslån på nettet er lånene rangert, gjerne med terningkast, etter hvor mye provisjon de betaler ut. Dette er ikke tilfellet i vår kalkulator. Hvis en utlåner kontakter oss og ber om en bedre plassering i resultatene i kalkulatoren, sier vi klart nei.

Hvordan støtte nettstedet?

For de som forstår at vi ønsker å tjene noe på kalkulatoren vi har utviklet og artiklene vi skriver, setter vi pris på at våre linker blir brukt hvis du besøker nettstedet til en utlåner. Tusen takk – og vi gjør gjerne det samme igjen for nettsteder vi liker.

Hvem er vi?

Forbrukslånkalkulator drives av Polynia Limited, som har lang erfaring med forbrukerorienterte prissammenligninger av ulike produkter.