Om oss

Forbrukslånkalkulator.com har som mål å gi deg nøytral og riktig informasjon om privatøkonomi, ved å sammenligne og rangere betingelsene fra ulike tilbydere av forbrukslån i det norske markedet. Vi utviklet den første norske forbrukslån-kalkulatoren som tok hensyn til kredittvurdering av lånesøkerne.

På nettstedet finner du også artikler om personlig økonomi og trender innen forbrukskreditt.

Hvorfor vår kalkulator?

Vi er en gratis og uavhengig publiseringstjeneste med deg som forbruker i tankene. Vår forbrukslån-kalkulator skiller seg ut ved at din oppgitte kredittvurdering tas med i vurderingen av hvilke långivere som sannsynligvis vil tilby de beste betingelsene. Med vår «Donald Duck og Onkel Skrue»-skala kan du se hvordan kredittvurderingen påvirker betingelsene du kan regne med at de ulike bankene vil tilby deg.

Vi sammenligner kun renter fra ulike lånetilbydere i én nisje, og kan derfor fokusere på å ha oppdaterte priser og følge trendene i markedet.

Hvordan tjener nettstedet penger?

Vi formidler potensielle kunder til en del av finansagentene og bankene du finner i kalkulatoren. Via annonselenkene våre kan du klikke deg rett til søknadsskjemaene til de ulike tilbyderne vi sammenligner i kalkulatoren. Hvis du får innvilget et lån etter å ha klikket på en av annonselenkene våre, kan vi få en provisjon fra utlåneren (se mer: Hvordan nettstedet er finansiert). Dette leder naturlig nok til et spørsmål …

Er kalkulatoren uavhengig?

Hvilke tilbydere som betaler provisjon, og hvilken provisjon som betales, påvirker ikke resultatene i kalkulatoren. I mange rangeringer og anmeldelser av forbrukslån på nettet er lånene rangert, gjerne med terningkast, etter hvor mye provisjon de betaler ut. Dette er ikke tilfellet i vår kalkulator. Hvis en utlåner kontakter oss og ber om en bedre plassering i resultatene i kalkulatoren, sier vi klart nei.

Hvordan støtte nettstedet?

Hvis du har forståelse for at vi ønsker å tjene noe på kalkulatoren vi har utviklet og artiklene vi skriver, setter vi pris på at du bruker annonselenken vår hvis du er interessert i å besøke nettstedet til en utlåner. Tusen takk — vi gjør ofte det samme selv for å støtte nettsteder vi liker.

Hvem er vi?

Forbrukslånkalkulator drives av Polynia Limited, som har lang erfaring med forbrukerorienterte prissammenligninger av ulike produkter.